Hvad er søgemaskineoptimering?

4. september 2015 | Forfatter: | Posted in Service

Søgemaskineoptimering, som måske bedre er kendt som SEO i dagligtale – er optimering af din hjemmeside med henblik på, at få flere besøgende ind på den. Der er en lang række forskellige måder, som man kan optimere siden på, og ved at kombinere alle disse former, så opnår man de bedste resultater.

Man kan udenproblemer selv stå for sin søgemaskineoptimeirng, men for de bedste resultater anbefales det at ansætte en in-house til at stå for din SEO, eller hyre et bureau udefra til at gøre det.

Folk fra bureau ved typisk en del mere om SEO, end hvad du selv gør, og de har typisk også en lang række andre resourcer at gøre godt med. De har nogle forskellige værktøjer samt et arsenal af sider, som de kan teste deres teknikker på inden at de gør det på din side.

Hvad koster søgemaskineoptimering?

Prisen på søgemaskineoptimering er meget forskelligt, og afhænger både af om det er fra et bureau, eller om det er en du ansætter til at stå for det.

Typisk kan søgemaskineoptimering også tilpasses ud fra dit budget, hvilket er en stor fordel i denne branche. Så hvis du f.eks. kun har omkring 2500 kroner tilrådighed om måneden, så bliver deres tilbud bare tilpasset ud fra dette.

Med et begrænset budget får du dog også kun begrænset arbejde, da det jo skal løbe rundt for alle parter – I langt de fleste resultater vil det dog stadig skabe gode resultater, men husk og have in mente, at det godt kan tage tid før, at de gode resultater kommer. SEO er ikke noget man ser resultater på dag til dag, men er et langtids projekt, som for de bedste resultater skal køre hele tiden.

Hvis man ikke konstant optimere på sin side, og især på linkbuilding delen, så falder man ganske enkelt i resultaterne med tiden i takt med, at dine konkurrenter foresætter og arbejder hårdt for at nå dine placeringer. Derfor er det vigtigt, at du også konstant arbejder på dette punkt.

Derfor er de fleste SEO aftaler typisk en aftale, hvor man betaler et opstartsbeløb også betaler man et månedligt beløb, som så indeholder et x antal timer, eller hvordan det enkelte bureau nu har valgt at afregne med lige netop denne form for arbejde.

Del denne artikel

Forfatter:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar