E-cigaretter generer omgivelserne mindre

26. februar 2015 | Forfatter: | Posted in Ikke kategoriseret

En af de mange store gener som cigaretterne er ansvarlige for, er ikke alene noget som rygeren eller brugeren oplever, men noget som alle i hans eller hendes omgivelser også oplever. Cigaretter er til stor gene for alle, der er i nærheden af den som ryger. Men de rygere som vælger at holde op, og de rygere som vælger at bruge e-cigaretter i stedet for, bliver mere og mere populære for hver dag der går. Og der er flere årsager til dette også.

Almindelige cigaretter er en helbredsrisiko for rygeren, men også for omgivelserne. Passiv rygning, som det kaldes, kan være til stor gene for rygernes omgivelser og her taler vi ikke kun om den dårlige lugt som cigaretterne giver, men også helbredsmæssige gener kan være store for rygerens omgivelse. Men med e-cigaretter forsvinder alle disse gener med det samme. Så det er ikke kun rygeren selv som kommer til at opleve positive effekter ved at skifte til e-cigaretter, men det gør alle i hans eller hendes omgivelser også.

Dårlig lugt erstattes af mange gode dufte

Når man ryger en cigaret, det første man lægger mærke til er den dårlige lugt som forbrændingen af en cigaret resulterer i. Og denne lugt er så stærk at den bliver siddende i tøjet i flere dage for ikke at sige uger. Og den samme effekt oplever alle som er tæt på en ryger. Men når man ryger e-cigaretter er oplevelsen en helt anden. For det første så er der ikke nogen grim lugt som kommer til at genere rygerne og disses omgivelser. I stedet for kommer man til at opleve flot duft i og med man nu om dage kan købe mange forskellige e-cigaretter som har forskellige aromaer. Disse aromaer, som kommer i form af e-juice, giver en meget flot duft af for eksempel æble, kirsebær, cappuccino eller anden. Dermed kan man sige at e-cigaretter generer omgivelserne mindre. Faktisk kan man sige at e-cigaretter gør ryger oplevelsen bedre, ikke kun for rygeren men også for dennes omgivelser.

Ren luft gavner alle

En af de største fordele som vi alle kan opleve er den dejligt rene luft vi indånder når vi går i strøget eller i byernes forskellige parker. De fleste mennesker kan jo godt huske den grimme lugt vi altid mødt og indåndede i samme øjeblik vi kom i byen eller gågaden. Alle de cigaretter var med til at forurene vores luft, men nu hvor flere og flere mennesker ryger e-cigaretter kan vi tydeligt mærke at e-cigaretter generer omgivelserne mindre. Meget mindre end almindelige cigaretter gjorde det. Derfor er det dejligt at se at flere og flere mennesker er begyndt at ryge e-cigaretter end før. For selv at opleve hvor meget mindre e-cigaretter generer omgivelserne kan du selv prøve at ryge en e-cigaret frem for en almindelig cigaret, hvis du for øvrigt allerede nu ryger. Inden for få sekunder vil du kunne mærke den store og gode forskel på disse to produkter og du vil sikker ikke vende tilbage de almindelige cigaretter igen.

 

Del denne artikel
Disclaimer

Forfatter:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar