I de gamle dage holdt man sig tilbage fra at lede efter en ny kærlighed, når man blev single i en sen alder, men sådan forholder det sig (heldigvis) ikke længere, 40plussere dater flittigt i dagens Danmark og det er der mange gode grunde til.

Mange ægteskaber går i opløsning i dag, og typisk sker det ved 40 års alderen. Det er der mange årsager til. En af de væsentlige er at børnene er flyttet fra reden, livet begynder at blive trivielt og pludselig går det op for begge parter man er vokset fra hinanden.

Det kan være at børnene var det eneste som holdt en sammen. Når de er væk er der ingen grund til at forblive i en tosomhed som ikke fungerer, og det er en af de væsentlige årsager til at 40plussere i dag dater flittigt.

40plussere dater flittigt, men hvordan gør de det?

Når 40plussere dater hinanden, er det ikke som man kender det fra den mere ungdommelige dating. Selvfølgelig går dating ud på det samme, at finde det samme. Men når man er teenager og tyverne og dater, kan man engagere sig 110% i at finde sin soulmate. Sådan forholder det sig dog ofte ikke, når man er 40plus.

For i den aldersgruppe har man en masse interesser, et krævende arbejde og mange andre ting som gør at de ikke kan smide alt de har i hænderne og begive sig ud i et nyt forhold på samme måde. De ting gør at mange dater på en mere afslappet måde end tidligere. Man kan sagtens se anden og hygge sig MEN det er på ens egne præmisser. De interesser man har i forvejen bliver stadig plejet, vennerne, familien. Og for manges vedkommende er der jo også børn med i pakken. Så det kan ikke lade sig gøre at smide alt man har i hænderne. Så den måde 40plussere dater flittigt på er at de dater med den tid de har til rådighed.

Så der er mange ting der gør den måde 40plussere dater på anderledes end det man gjorde da man var yngre. Men det vigtige er at finde en man kan tilbringe de ensomme aftentimer med, eller at man kan finde en at hygge sig med mens man laver de ting som interesser en, det kan være ting som at gå i biografen, tage ud og spise, besøge et galleri eller en mini storby ferie. Alt sammen ting som er sjovere to, og tit sjovest med en af det andet køn.

I gamle dage datede man ikke når man var i fyrrene men den praksis er blevet lavet om i dag. I dag dater man på livet løs, hygger sig, og hvorfor skulle man stoppe med at more sig blot fordi man er single og kommet over de 40. Det er netop i denne tid man har mulighederne for at have det sjovest. Børnene er væk hjemmefra og man har midlerne til at gøre de ting man gerne vil, når man vil.

 

Disclaimer