App Udvikling

Vi lever i en mobil verden, og det er ikke længere bare tilstrækkeligt kun at være på nettet med en PC, derfor vokser markedet for applikationer konstant og de mobile muligheder, som findes til din virksomhed er derfor utallige.

Applikationer kan hjælpe dig med at løse problemer og udfordringer i virksomheden, ligesom en App direkte kan omsættes til en forretningsfordel, og dermed øge virksomhedens fleksibilitet, rentabilitet og frigive ressourcer til fordel for virksomheden og den enkelte medarbejder.

Har du brug for en applikation så kan vi varmt anbefale det danske firma InvenTech, som udvikler applikationer til alle platforme, uanset om det drejer sig om Apple iOS, Android, Windows eller Web-apps.

Værktøjet der løser problemer

InvenTech står for innovativ webteknologi, er deres tilgang til udvikling af applikation løsninger er skræddersyet i samråd med den individuelle virksomhed, hvilket gør det nemmere for din virksomhed at varetage forskellige vigtige forretnings-og integrationsprocesser, som eksempelvis:

  • Projektstyring
  • Varekartotek-varebeholdning
  • Ordrekartotek – produktionsoversigt
  • Økonomi
  • Timeregistreringsprogrammer
  • Kartotek til kunder og medarbejdere
  • Webshop integration

En individuel App løsning kan integreres 100% med de systemer, der er i din virksomhed i forvejen. Fordelene ved en skræddersyet App løsning er mange, ofte vil dine kunder få bedre kundeservice og dine medarbejdere vil få forbedret deres arbejdsprocesser, og dermed en mere effektiviseret dagligdag.

InvenTech ApS
Industrivej 32
7430 Ikast

Tlf: 29 86 90 41
CVR: 36718633

Inventech | Hvis du kontakter InvenTech får du nogle af landets bedste konsulenter, med mange års erfaring indenfor optimering, vedligeholdelse og udvikling af it-løsninger, apps og software – alle med et godt ry ved Invetechs kunder. Konsultenterne har alle en spidskompetence indenfor forskellige områder. Kontakt gerne Invetech, om din virksomhed er stor eller lille, her behandler de deres kunder ens. Invetech ser deres kunder som samarbejdspartnere igennem hele processen. De går også altid i dialog med deres kunder for at finde den bedst mulige løsning for firmaet.

Disclaimer