ShopBilpleje er en ny webshop til billelskere. ShopBilpleje sælger professionelle bilpleje produkter. Produkterne er nøje udvalgt ud fra fire kriterier – evne, effektivitet, anvendelse og pris.

En god bilvask, er ofte et ugentligt ritual for bilentusiaster. Der er faktisk en masse glæde i rengøringen af bilen- bare det at se resultatet af rengøringen og poleringen, giver en glæde, så man næsten ikke kan vente til den næste køretur. Bortset fra den æstetik, da vil man jo også bare gerne forlænge levetiden af maling og lak, som giver bilen en lang levetid.

Hvis man har forsømt din bils udvendige bilpleje i flere år, da kan lakskader være uoprettelig. Derfor er det vigtigt at vaske bilen ugentligt, med det rette udstyr og bil shampoo. Hvis vasken af bilen ikke er udført korrekt eller ofte nok, så kan bilen ende med dybe ridser og skader, der vil føre til kedelig mat maling og udvikling af rust. For at holde bilen i topform, da er en bilvask det første skridt.

Vaske tips – Vask i løbet af vinteren – Med masser af salt på vejene da tager man ofte bilen en ekstra tur til vaskehallen. Men ofte er bilen ligeså hurtigt snavset igen, dette skyldes ofte vejsaltet som ligger sig på lakken, ligesom flyvende rust (fra vejplovene). Dog kan man ikke bare vaske sig ud af det, den mest effektive måde man kan klargøre og forebygge, er i efteråret, hvor bilen skal have en lakpleje med lakbeskyttelse, så den er klar til vinteren.

Vask bilen & giv lakpleje – Når vinteren er ovre og det er slut med salt på vejene, da er det tid til året vigtigste bilvask, og den skal udføres i hånden. Vasken udføres ved først at skylle bilen med rent vand, brug gerne ekstra tid ved hjulkasserne, og skyl alt skidt væk, vask bilen herefter med en god bilshampoo og en blød, ren børste, brug eventuelt en stor svamp eller special vaskeklud. Husk at vaske rundt om lys, dørhåndtag og nummerpladerne. Tør efter med et vaskeskind.

Når du har vasket bilen grundigt, kan du ligeså godt forsegle dit arbejde. Lakpleje produkterne er i dag blevet meget nemmere, at arbejde med – så det nu kun kræver en arbejdsgang. Det er vigtigt ikke at foretage lakplejen i solskin, men at det foregår i skyggen, for at produktet ikke tørrer ind på lakken. Herefter står bilen helt forårs klar til at tage imod sommeren.

Disclaimer