Dankøling A/S er et professionelt firma, der først og fremmest leverer klima- og køleløsninger. Vores kunder er virksomheder, små som store, der efterspørger en holdbar og miljøbevidst løsning inden for køle- og frysebranchen. Nogle af vores største kunder er Carlsberg, Telia og Folketinget.

Dankølings medarbejdere har stor erfaring fra branchen og arbejder efter den vision, at det færdige resultat skal være tilfredsstillende for både kunden og miljøet – Dankøling er nemlig en klimavenlig virksomhed.

Dankøling tilbyder alt det du ikke vidste, at din virksomhed havde brug for, blandt andet nedkøling af servere, så jeres IT undgår overophedning, køling for ventilation, der sørger for en tålelig temperatur i dine erhvervslokaler, hele året rundt. Ud over disse løsninger står vi også for køling med ammoniak, køling til vinrum og temperaturtilpasning i rum med værdifulde genstande. Lige meget hvad dit firma behøver, sammensætter vi en løsning, der opfylder alle krav.

Vil du vide mere om vores professionelle køleløsninger til erhverv, kan du til hver en tid tage kontakt til os. Vi har åbent døgnet rundt, så send os en mail på info@dankoeling.dk eller giv os et ring på tlf. +45 70 25 94 50. Vi glæder os til at tage hul på vores samarbejde.

Dankøling A/S
Islevdalvej 41
Rødovre, 2610
70 25 94 50

Disclaimer