Mini-zoos er blevet virkelig populære de seneste år, og hver sommer valfarter danskere til mini-zoos rundt omkring i landet. Det er blevet en god måde at tilbringe nogle timer sammen som familie, uden at det er en hel dag, der skal sættes af, som hvis man skulle et smut i en almindelig zoo. Vil du gerne vide, hvordan du får den bedste tur i mini-zoos med børn, og hvordan du får det meste ud af dit besøg? Så læs med her.

Sådan får du den bedste tur i mini-zoo med børn

Mangler du inspiration til at lave noget sjovt her til sommer, og vil du gerne ud og lave noget sammen med dine børn? Så er et besøg i en mini-zoo lige noget for dig og dine børn. Det er mere stille og roligt end en zoo, og I kan komme tættere på dyrene.

Hvis du gerne vil ud og lave noget en del af dagen, men hvis I ikke har mulighed for at være væk i en hel dag, så er en mini-zoo også noget for jer. Husk at pakke madpakken hjemmefra, så I får den bedste tur.

Få mere ud af et besøg i en mini-zoo

Hvis I gerne vil have det meste ud af jeres besøg i en mini-zoo, så planlæg jeres besøg alt efter, hvornår børnene skal sove og spise. På den måde kan du sørge for, at jeres tur bliver så god som muligt.

Dine børn har mulighed for at komme helt tæt på dyrene og lære dyrene at kende, hvilket er helt fantastisk til børn i alle aldre. Derudover kan I selv medbringe mad, drikke og tæpper, så I også kan sidde og slappe af, mens I er på besøg i mini-zoo. Så bliver dagen tilpasset jer.

Disclaimer