Én sammenligningsside – mange besparelser

5. februar 2015 | Forfatter: | Posted in IT og internet, Service, Web

Danskerne har for alvor taget sammenligningssiderne til sig, og udvalget af sammenligningssider har udviklet sig meget inden for de seneste få år. Nogle holder sig inden for ét bestemt produktområde som eksempelvis hoteller eller forsikringer, mens andre sammenligningssider tilbyder forbrugerne at sammenligne forskellige produkttyper ét og samme sted.

Rasmus Preuthun Carlsen, stifter og direktør for sammenligningssiden Samlino.dk, udtaler: ”Fordelen ved at sammenligne flere forskellige produkter på én sammenligningsside er, at forbrugeren nemt og bekvemt kan tjekke op på flere af sine udgifter på én gang og samlet set spare rigtig mange penge.”

Hårde hvidevarer, elektronik og øvrige forbrugsvarer

Der findes flere sammenligningssider, som tilbyder dig at sammenligne priser på alt lige fra hårde hvidevarer til elektronik og andre forbrugsvarer såsom tøj og sko. Den mest kendte er nok Pricerunner.dk, men også Prisbox.dk og Kelkoo.dk sammenligninger priser på alle ovenstående produkttyper.

Bank-, tele- og forsikringsprodukter

Lån, bredbånd og forsikringer er nok noget, som de færreste danskere for alvor interesserer sig for. Ikke desto mindre er det faste udgifter, som udgør store udgiftsposter i privatbudgettet. Det er derfor værd at tjekke op på markedspriserne regelmæssigt, hvilket du kan gøre på Samlino.dk. Her sammenlignes bredbånd, mobilabonnementer, a-kasser, bilforsikringer, billån, forbrugslån, kreditkort og højrentekonti.

Fly, hoteller og billeje

Skal du ud at rejse, og vil du gerne klare bestilling af fly, hotel og billeje på én gang? På Momondo.dk eller Travelmarket.dk kan du nemt og bekvemt kan bestille skituren til Val Thorens eller charterferien til Costa del sol.  Ved at benytte disse sammenligningstjenester kan du finde de billigste flybilletter, hoteller og billeje til dine behov.

Del denne artikel
Disclaimer

Forfatter:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar