Billund har placeret sig selv solidt på danmarkskortet som populært ferie og udflugtsmål. De to helt store trækplastre er naturligvis Lalandia og Legoland, som hvert eneste år trækker et meget stort antal turister til området. Men der er også andre attraktioner i Billund-området. For eksempel ligger det populære Givskud Zoo kun ca. 25 km væk.

Lalandia – skandinaviens største vandland

Lalandia leder tankerne hen på varme og sydlandske himmelstrøg. Og det er da også en af hovedtankerne bag attraktionen, som blandt andet indeholder skandinaviens største vandland. Den indendørs del af Lalandia vandland har et tropisk klima med meget høj luftfugtighed og holder en temperatur på 30 grader. Udover vandlandet indeholder området også Monky Tonky Land, som er et stort legeland for børn i alderen 0 – 12 år. Så der er rigeligt at få tiden til at gå med, hvis du vælger et besøg i Lalandia Billund.

Legoland

Det evig populære Legoland appellerer bredt til alle legebørn. Her er alder ingen hindring og der er stort set noget for enhver smag. Grundstenen i Legoland forbliver Legoklodsen, som går igen i stort set alle detaljer i forlystelsesparken. Legoland er under konstant udvikling og tilføjer hvert eneste år nye spændende attraktioner til det allerede enorme antal. Parken rummer i dag mere end 50 forlystelser lige fra Miniland området for de allermindste til Pirat- og Polarland med spænding for både små og større børn. Man går aldrig fejl af et besøg i Legoland, som med sin magiske stemning konstant formår at tryllebinde og overraske de besøgende.

Overnatningsmuligheder

Der er rigeligt med overnatningsmuligheder i området. I direkte forbindelse med Legoland finder du Hotel Legoland og Lalandia råder over et stort antal udlejningshytter. Men herudover er overnatning på f.eks. Billund Camping eller nogle af de andre hoteller i området også en mulighed.

Kombineret tur til Legoland og Lalandia

Mange vælger også en kombineret tur til Legoland og Lalandia. Hvor der f.eks. bookes overnatning i en af Lalandias hytter og så bruger man et par dage i hver af de to forlystelsesparker.

Disclaimer