Hvorfor flyttetilbud? Tidligere stod de fleste mennesker selv for flytningen, når der skulle skiftes bolig. Onkel Tommy kom med sin varevogn og en kasse øl. Efter en 5-6 ture frem og tilbage mellem den gamle og den nye bolig, var alt indboet flyttet. Spejlet var knust, der var slået hjørner af sengerammen og klædeskabet blev aldrig sig selv igen. Til gengæld havde alle, der havde hjulpet til med flytningen, ondt i ben, arme og ryg i en hel uge efter.

Få et flyttetilbud fra et flyttefirma med erfaring

I dag er de fleste mennesker blevet klogere og hyrer et professionelt flyttefirma til opgaven – det går både hurtigere, er mere sikkert og så er det langtfra så dyrt om nogen måske tror. Der findes i dag adskillige onlineportaler, hvor man helt gratis kan få 3 uforpligtende flyttetilbud på sin flytning, f.eks. Flytte-tilbud.dk. Her opretter man sin flytteopgave i et online skema på få minutter. I løbet af et par dage 3 skarpe tilbud fra flyttemænd, der gerne vil påtage sig opgaven.

Husk flytteforsikringen

Man skal dog huske, at et godt flyttetilbud ikke udelukkende handler om pris men også om man har tiltro til flytteforretningen, om de kan flytte på den dag du har valgt, om forsikring er inkluderet osv Den store forskel i priserne dækker også over, at der forskel på flyttefirmaerne. Nogle firmaer er specialiseret i større flytte opgaver og firmaflytninger, og andre er med lastvogne og mandskab parat til at udføre små opgaver – og de vil oftest også være de billigste. I forhold til flytteforsikringen skal man huske, at den ikke dækker, når skaden er hændt fordi ejendelene er pakket utilstrækkeligt. Spejle skal f.eks. være emballeret ekstra omhyggeligt. Sørg i det hele taget for, at alt er pakket forsvarligt. Få evt. et flyttetilbud inklusiv nedpakning udført af flyttefirmaet – så er du også sikret, at alt dit værdifulde indbo overlever flytningen.

Disclaimer