Som forældre kan det være svært at vide, hvad ens børn har brug for, hvad de synes er sejt og hvilket mærke, som er inde i varmen i øjeblikket. Det er dog muligt, at tage udgangspunkt i de spillere, som man ser på herrelandsholdet (hvis man har en dreng og kvindelandsholdet hvis man har en pige). Som hovedregel bør man kigge efter mærker såsom Hummel, Mizuno, Adidas, Nike og Asics for at være på den sikre side, men hvis man ønsker at være helt sikker, bør man spørge sit barn til råds og tage dem med ud og handle, når der skal kigges på nye håndboldsko til børn. Mange børn har idoler, hvis de spiller fodbold har langt de fleste Messi eller Ronaldo som idol, men inden for håndbold er der én spiller som overstråler alle andre og det er uanset hvor man kommer fra i verden. Spillerens navn er Mikkel Hansen, hvis man derfor har en dreng, bør man finde ud af hvilket udstyr Mikkel Hansen benytter sig af, da en gave som indeholder noget udstyr som minder om Mikkels garanteret vil være en sikker vinder. Mikkel Hansen er sponsoreret af Hummel og benytter sig derfor af Hummel håndboldsko. Denne model håndboldsko til børn, findes til såvel voksne som til børn, Hummel modellen hedder OmniCourt Z6.

Håndboldsko til børn fås i mange forskellige varianter fra de forskellige mærker. Nogle af mærkerne har speciale indenfor håndbold og volleyball, mens andre har deres fokus på fodbold og løb. De sidstnævnte virksomheder, benytter sig af teknologier der gør sig godt indenfor fodbold og løb, til at konstruere en anderledes og nytænkende håndboldsko, som i mange tilfælde har et højere skaft på skoen, for at støtte maksimalt omkring anklen. Håndbold er en sportsgren, der kræver rigtig mange hurtige bevægelser og fodfinter, der alle sammen er med til at sætte ens angreb op til den mest favorable position muligt. Derfor er det vigtigt, at selv når man skal købe håndboldsko til børn kigger på, hvor man får den bedste platform til ens barn, på denne måde minimerer man risikoen for skader. Der er forskellige håndboldsko til børn, som er med til at formindske risikoen for skader, en af de mest kendte er Asics Gel-Beyond GS som er børneudgaven af den utroligt populære Gel-Beyond. Et andet eksempel på en utroligt stabil håndboldsko til børn er Mizuno Wave Stealth 3 JR som er en juniorudgave af en anden meget populær håndboldsko, der benyttes af flere forskellige verdensstjerner. Mizuno er sponsor for den danske håndboldstjerne Jesper Nøddesbo, som til dagligt spiller håndbold for Barcelona. Et firma, som specielt er kendt indenfor sneakers og løbesko, Adidas, er begyndt at fokusere på at lave håndboldsko og i særdeleshed sko til børn. Den mest kendte model, er målmandsskoen Adidas Handball Spezial. Denne håndboldsko til børn, gør, at man kommer helt tæt på underlaget og derved giver man sig selv som målmand de bedste forudsætninger for, at have hurtige reaktioner.

Man kan i mange tilfælde finde håndboldsko til børn, som er både billigere og bedre egnet til sporten på internettet. Ulempen ved at finde sine håndboldsko til børn på internettet, er dog at man ikke har mulighed for at prøve dem inden, man ved derfor ikke om skoen passer til ens barn, hvorfor det kan være en god ide at undersøge markedet i butikkerne og derefter kan man så sammenligne priserne på internettet. Hvis man finder den billigere på nettet, så kan der være mange penge at spare, når man først har fundet ud af, hvilken størrelse ens barn bruger i de forskellige modeller af håndboldsko til børn. Køb håndboldsko til børn for at give dit barn den bedste forudsætning for at dyrke sin sport til fulde, glæden ved en sport kommer som oftest ved, at man har det rette udstyr at spille i, hvorfor det er vigtigt at få en specifik håndboldsko til børn.

Disclaimer