Kettlebell træning? Træn hjemme i din fritid!

23. maj 2016 | Forfatter: | Posted in Underholdning

Kettlebell træning er ekstremt populært, og der er rigtig mange fordele ved træning med kettlebells. Her kan du se en liste over de største fordele ved kettlebell træning:

1. Kettlebells er pladsbesparende!

Hvis du træner hjemme, er kettlebells perfekte, da du har rigtig mange muligheder at gå i krig med, når det handler om variation af gode funktionelle træningsøvelser med kettlebells. Det er nemlig sådan, at du ikke behøver andet fitness udstyr et en kettlebell til i princippet at træne HELE kroppen, og det er også en af grundene til, at kettlebell træning er så populært til hjemmetræning.

Du kan eventuelt bestille dine kettlebells til hjemmetræning på Nettofitness.dk, da de har et stort udvalg i forskellige kettlebells til gode priser. Giv dem et kald, hvis du har brug for hjælp og vejledning.

2. Du kan forbrænde fedt og træne styrke samtidigt!

Slå to fluer med et smæk! De fleste vil gerne have en slank og muskuløs krop, og det kan du opnå med funktionel træning med kettlebells. Grundet designet, hvor selve vægten er centreret i en kugle med et håndtag på, kan du svinge med din kettlebell, og d vil på den måde kunne aktivere flere forskellige muskelgrupper på samme tid, og tilføje din træning er kardiovaskulært element, så du også forbrænder fedt.

3. Spar penge med funktionel træning!

Fitness udstyr kan være dyrt, men hvis du prioriterer funktionel træning fremfor almindelig fitnesstræning, kan du spare mange penge på fitnessudstyr, da du ikke behøver andet end én kettlebell for at opnå din drømmeform hjemmefra.

Du skal dog være opmærksom på, at der findes mange forskellige kettlebells, hvor kvaliteten også varierer. Hvis du træner på meget højt niveau, vil competition kettlebells være en god ide til dig. Ellers kan du finde billige versioner i støbejern og plastik.

Et ekstra lille tip er, at du bør huske at holde dage fri også, så du kan få restitueret dine muskler.

 

Del denne artikel
Disclaimer

Forfatter:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar