KH OneStop A/S

9. juni 2016 | Forfatter: | Posted in Ikke kategoriseret

Vi hos Knud Hansen A/S står bag konceptet OneStop, der indebærer en bred række af services for vores kunder inden for logistik og transport. Som serviceleverandør til transportbranchen tilbyder vi fx adgang til mobile værksteder i hele landet, hvor vi tilbyder assistance i alle døgnets timer. Her er vi til rådighed med alle vores ydelser på en enkelt lokation. Nogle af de ydelser vi fx kan tilbyde er service for din trailer, køleanlægmontering samt løsninger inden for presenninger.

En af vores kernekompetencer består i produktion og salg af diverse løsninger inden for presenninger til lastvogne og specialproducerede afdækninger. Vores erfarne medarbejdere går til enhver opgave med stor omhu og præcision, så vi sikrer vores kunder høj kvalitet hver gang. Med tiden har vi tilegnet os en bred erfaring, og vi kan i dag derfor tilbyde vores kunder lastbilspresenninger af enhver art, til mindre ladbiler og trailere med skydesider- og tag.

Vil du høre mere om vores services, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at yde vores bedste service for dig som kunde der arbejder inden for transportbranchen.

KH OneStop A/S
Hermesvej 13
6330 Padborg
73 30 25 00

Del denne artikel
Disclaimer

Forfatter:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar