De fleste mennesker vil opleve, at både kontorlandskaber og insitutioner ustyrlig hurtigt bliver beskidte, eftersom de dagligt benyttes af utrolig mange mennesker. Det kan herved være en rigtig god idé at benytte sig af kvalitetsbevidst rengøringsservice, sådan at man kan sørge for at ens organisation eller institution altid er ren og i pæn stand. Dette vil sikre et sundt arbejdsmiljø.
Hos Professionel Erhvervsrengøring A/S har vi i 25 år udført rengøringsservices af den højeste kaliber til erhvervsvirksomheder.
Hver og en af vores rengøringsfolk har de bedste udannelser, hvilket gør, at vores kunder uden undtagelse kan være fuldkommen sikre på at være mere end tilfredse med vores rengøringshjælp.
Vi udbyder en lang række ydelser, eks. Industri- rengøring og tæpperens, så vi kan leve op til alle behov. I vores firma er kundens behov altid i centrum. Derfor sørger vi naturligvis for at høre på dine behov, og vi bestræber os på at være fleksible. Ring til os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Professionel Erhversrengøring A/S
Vodroffsvej 38
1900 Frederiksberg C
Tlf.: 33 25 62 56

Disclaimer