Er du gået død i alle de almindelige sportsgrene som håndbold, fodbold osv., eller mangler du en sjov aktivitet til en dag vennerne? Så er fodboldgolf måske noget for dig/jer!

Fodboldgolf er en kombination, som navnet antyder, mellem fodbold og golf – reglerne er simple; du har en fodbold og du skal få den i hullerne på mindst mulige skud. Fodboldgolf er sjovt og det kan spille af alle, store som små, unge som gamle og hver eneste runde er en udfordring, både for konkurrencemennesket og for dem der bare vil have en sjov dag med vennerne.

I fodboldgolf er der rig mulighed for også at lave jeres egne regler; måske har du en meget konkurrencepræget vennekreds og i kan lave interne konkurrencer imens i spiller, fx kan i, udover at spille efter hvem der bruger mindst skud, aftale at man skal bruge det modsatte ben for at gøre spillet sværere og mere spændende – der er mange muligheder og kun fantasien kan sætte grænser!

Fodboldgolf kan spilles i det meste af Danmark og der findes mange forskellige baner i kan prøve – så mangler i en sjov aktivitet i nærheden er det nemt at finde en bane og komme i gang.

 

Disclaimer