Psykologfirmaet Kirsten Draiby

11. juli 2016 | Forfatter: | Posted in Ikke kategoriseret

Hos Psykolog Firmaet Kirsten Draiby har vi en innovativ tilgang i vores psykologiske rådgivning. Vi stræber efter altid at være samfundsorienteret som psykolog i Aarhus ved konstant at være omstillingsparate i forhold til den samfundsmæssige udvikling. Det betyder, at vi tilbyder psykologisk rådgivning via videosamtaler, chat eller mails, hvilket skal bidrage til at imødekomme de af vores patienter, der ikke har mulighed for at møde op i klinikken.

Vi tilbyder individuel terapi og gruppeterapi for både private, virksomheder og fagforeninger. Vi mener ikke, at vi som mennesker skal bære på følelser, der tynger os i vores hverdag. Har du stress, en personlig krise eller ønsker du udvikling, er vi til rådighed med personlig og psykologisk rådgivning.

Desuden tilbyder vi erhvervspsykologisk rådgivning for virksomheder, der ønsker at sætte fokus på arbejdsmiljøet eller vil skabe organisatorisk udvikling.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål til vores ydelser eller til en samtale om din situation. Du kan ringe til os på 86 10 20 85 eller skrive en mail til info@spykologfirmaet.com, så vender vi tilbage til dig.

Psykologfirmaet Kirsten Draiby
Ferdinand Sallings Stræde 2
8000 Aarhus C
86 10 20 85

Del denne artikel
Disclaimer

Forfatter:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar