Regnskabsassistance V/ Kim Jørgensen

20. juni 2016 | Forfatter: | Posted in Ikke kategoriseret

Står du i spidsen for en nystartet virksomhed og har du brug for hjælp til at udforme regnskab, eller trænger din etablerede virksomhed bare til at blive set efter i sømmene, når det kommer til regnskab?

Hos Regnskabsassistance V/Kim Jørgensen tilbyder vi regnskabsassistance til alt fra enkeltmandsfirmaer til store virksomheder.

Vores firma har adresse på Sølvgade 10, 1. th., 8700 Horsens, men kører ud til hele landet.

Regnskabsassistance V/Kim Jørgensen yder professionel assistance med bl.a. regnskab, bogføring og opstart af virksomhed. Få styr på din virksomheds økonomi, uden at miste fokus på dine egne opgaver. At have lagt et ordentligt budget og været i stand til at overholde det giver en tryghed i arbejdet og mod på fremtiden. Jeg er din forretningsmæssige sparringspartner og i fællesskab danner vi os overblik over hvordan jeg kan forbedre din virksomhed gennem regnskabsassistance.

Har du brug for flere informationer om Regnskabsassistance V/Kim Jørgensen kan du til hver en tid tage kontakt til os på vores telefonnummer +45 26 14 90 05 eller mail kim@kpjregnskab.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Regnskabsassistance V/ Kim Jørgensen
Havne Allé 65
Horsens, 8700
26 14 90 05

Del denne artikel
Disclaimer

Forfatter:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar