Søger du god og billig VVS service? På websitet kan du gratis og hurtigt få 3 gode VVS tilbud. Vi sender din opgave videre til vores tilknyttede lokale vvs installatører, der gerne vil byde på din opgave. I løbet af 36 timer får du 3 aktuelle tilbud som du selv kan bruge. Hvis du ikke ønsker at anvende de kontakter der bliver skabt, er du ikke tvunget til det.

Med det rette vvs tilbud kan man spare næsten 15% i forhold til den gængse pris. Vvs mændene skal sammenlignes ikke kun på pris. De skal også vurderes i forhold til, om de har plads i ordrebogen til at flytte præcis den dag det passer i dit tidsskema, om de har gode ratings etc.

VVS folk er specialister

Mange blikkenslagere har specialiseret sig i et bestemt område og kaldes derfor for eksempelvis vvs-installationstekniker, vvs-blikkenslager eller ventilationstekniker. Det er således vigtigt, at du så specifikt som muligt skriver, hvorfor du søger efter en vvs-mand. Herefter kan din sag distribueres til de rette vvs-installatører.

Din vvs sag distribueres til alle de relevante vvs service firmaer, 3vvstilbud.dk samarbejder med og maks 3 firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten på telefon eller på email for at indhente yderligere informationer om jobbet eller for at afgive et stærkt tilbud. Det er gratis og tidsbesparende at oprette en vvs opgave og du må selv om, om du vil sige ja tak til nogen af tilbuddene.

Montering og eftersyn af varmeanlæg

Energimontører monterer små varmeanlæg i kontorbyggerier og servicerer kedler og brændere til olie, halmfyr og fjernvarme. En VVS energimontør vedligeholder ligeledes solfangeranlæg og varmepumper. Industrirørmænd servicerer rørinstallationer til fyr og beholdere i bygninger og større varmeanlæg. De tilpasser og svejser rør, bøjninger i rustfast stål og plast.

De fleste vvs-montører har endvidere et eget speciale inden for vvs-området som for eks. røranlæg til koldt- og varmtvandsforsyning og afløbsinstallationer i køkken. De installerer også vaske og toiletter, monterer apparater, som anvender gas, efterser installationer, udfører tagarbejde i bly og zink samt svejsning. Få 3 gratis tilbud på VVS service allerede i dag!

Disclaimer