Skal du til at sælge eller købe hus så er det tit en god idé, at du sikrer dig med en grundig boligadvokat tæt på dig. Ejendomsmæglere har som bekendt ikke den bedste anseelse og det er muligvis ikke helt uden grund. Mange danskere har gennem tiden været misfornøjede med ejendomsmægleren ved salg af bolig. Heldigvis er det muligt at klage til Disciplinærnævnet for Ejendomsformidling, der er et uvildigt organ, der behandler klager fra kunder over ejendomsmæglere.

I 2015 ekspederede klagenævnet sammenlagt 153 klager, og 77 klagere fik medhold i deres sag. Det kan således godt betale sig at indgive en klage, hvis man ikke er tilfreds med den købsproces man har afsluttet. Utilfredshed med sagsbehandlingen er nummer et på statistikken i 2015 og både annoncering og håndtering af køber/sælger relationen hører til i denne kategori.

At der klages over resultatet af et boligsalg er ikke overraskende. Kvalitetssikret køberrådgivning er vital i enhver bolighandel. Den mest seriøse køberrådgivning får man fra kvalitetsbevidste boligadvokater, der er vant til at arbejde med disse emner.

En boligadvokat løser din boligsag

Det er f.ex. en generel misforståelse, at ejendomsmægleren deltager hvis køberen opdager fejl eller mangler ved boligen efter at købet er gennemført. Det er netop her en boligadvokat kan være vigtig. Her er et eksempel på, hvornår du kan få brug for boligadvokat hjælp. Du har just købt en bolig men er i tvivl om, hvorvidt ejendomsmægleren har lavet en fejl. Kan du måske gøre krav gældende mod ejendomsmægleren og hvis ja, så hvilke krav? Et godt råd er at forlange en skriftlig dokumentation fra mægleren og så læse alle papirer grundigt for blandt andet at finde ud af om ejendomsmægleren kan holdes ansvarlig såfremt hun har begået fejl.

Det kan være vanskeligt at finde en dygtig boligadvokat nær dig. Løsningen er at besøge en af internettets gratis online services fx 3advokattilbud.dk. Her kan du gratis og let få op til 3 tilbud fra grundige boligadvokater, som er interesseret i at løse din advokatsag. Det gælder hvad enten det er køb, salg, rådgivning eller andre former for hjælp som en boligadvokat tilbyder.

Du udfylder hurtigt online skemaet på kun fire minutter og fortæller, hvorfor du søger efter en boligadvokat. I løbet af få dage modtager du billige tilbud på boligsagen fra tre kvalitetsbevidste boligadvokater i din kommune Du afgør selv, hvilket af de modtagne tilbud du vil gøre brug af.

Såfremt der ikke er nogen af tilbuddene, du synes om, så kan du sige nej tak til alle 3 tilbud. Det er som tidligere nævnt absolut gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive enklere. Samtidig kan du spare næsten 35 pct på advokatsalæret.

Boligadvokaterne i dit område er i konkurrence om din boligopgave og således er du sikker på, at du får nogle billige tilbud. Benyt den lette løsning og bestil tre tilbud i dag!

En boligadvokat yder gerne sagsbehandling angående følgende områder:

  • Bolighandel
  • Ejeraftale
  • Ejerforeninger
  • Fællesudgifter
  • Huspriser
  • Lejekontrakt
  • Misligeholdelse
  • Pengeinstitutter
Disclaimer