Sundhedshuset v/ Jesper Vrang Jørgensen

23. juni 2016 | Forfatter: | Posted in Ikke kategoriseret

I vores samfund spiller velvære og sundhed en vigtig rolle for vores generelle livsglæde. Lider du under ubehag i din hverdag, bør du derfor straks søge professionel hjælp. Der er ikke nogen der skal udholde gener, der nemt kan behandles.

Hos Sundhedshuset i Kolind arbejder vi for at fremme kropslig velvære. Vi tilbyder et stort udvalg af behandlinger, som omfatter bl.a. akupunktur og genoptræning. Vores særlige ekspertise ligger dog inden for den nye behandlingsform chokterapi. Er du impotent, har du springerknæ eller tennisalbue? I så tilfælde kan chokterapi udbedre skaden.

Chokbølgebehandling stimulerer kroppens evne til at reparere sig selv. Chokbølgerne er dermed med til at sætte skub i kroppens helende evner.

Sundhedshuset har også et veludrustet motionscenter med højt til loftet. Her kan du tilmelde dig hold eller træne med en personlig træner.
Har du behov for akupunktur, fysioterapi, zoneterapi, massage eller chokbølgebehandling har Sundhedshuset adresse på Nødagervej 9b i Koldind i Jylland. Derudover er du også meget velkommen til at tage kontakt til Sundhedshuset via mail sundhedshuset@mail.dk eller over telefon på 86 39 23 88. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Sundhedshuset v/ Jesper Vrang Jørgensen
Nødagervej 9
Kolind, 8560
86 39 23 88

Del denne artikel
Disclaimer

Forfatter:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar