Tandlægerne Strandgade 75 er din professionelle tandlæge på Strandgade i Helsingør. Vi overtog tandklinikken i 2010, og vi har stor erfaring med at tilbyde behandlinger af højeste kvalitet efter de nyeste metoder. Vi tilbyder tandpleje til patienter fra Helsingør samt Espergærde, Ålsgårde og Humlebæk.

Vores mangeårige erfaring betyder også, at vi har stor ekspertise inden for en bred vifte af tandbehandlinger. De behandlingstyper vores patienter oftest efterspørger er tandblegning, behandling af knækkede tænder, rodbehandlinger, tandrensning og tandkroner.

Hos Tandlægerne Strandgade 75 er en af vores nøgleværdier tryghed, og derfor stræber vi altid efter at opretholde tilliden.

Vi er stolte af vores fag og sætter en ære i, at vores patienter har flotte tandsæt, og er tilfredse med resultatet og går glade herfra. Det har altid været vores passion. En anden værdi vi også prioriterer højt er tidssvarende apparaturer og lokaler. Det er vores passion, da det bidrager til at sikre grundige behandlinger.
Derfor har vores tandlæge altid fokus på at holde sig opdateret med udviklingen i forbindelse med tandlægefaget

Tandlægerne Strandgade 75
Strandgade 75B 1
3000 Helsingør
49 21 02 48

Disclaimer