Er pengepungen ved at være tom? Kunne du godt bruge lidt penge til at supplere din SU? Kæmper du stadig for at få et job i dit sabbatår? Vi har alle sammen stået i en situation uden job. Hvor vi sendte den ene ansøgning efter den anden, men blev mødt at afslag på afslag på grund af den store ansøgermængde, der er for tiden på samtlige job. Heldigvis findes der andre muligheder end at søge diverse jobportaler efter for specifikke jobopslag du føler dig kvalificeret til. Tag sagen i egen hånd. På jobbi.dk kan du tilbyde din arbejdskraft og arbejde med lige, det du har lyst til og du er god til. Det er hurtigt, nemt og gratis. Der er helt sikkert nogle i dit nærområde, som har brug for og vil værdsætte din hjælp.

Jobbi.dk har brug for dine kompetencer

På jobbi.dk kan du tilbyde din arbejdskraft. Træk på alle dine erfaringer og skaf dig hurtigt og nemt et job, der passer på din profil. Om du elsker at passe børn, har erfaring med rengøring eller trænger til at få lidt jord under neglene med noget havearbejde, er der helt sikkert nogle, der står og mangler netop din hjælp og vil nyde godt at dine kompetencer og tidligere erfaringer. På jobbi.dk bliver du set og hørt ved, at du har mulighed for at henvende dig direkte til en eventuel arbejdsgiver. Det kan være en enlig mor, der mangler hjælp til at få hentet børnene, inden hun får fri fra arbejde. Det kan være forældre med en lidt for hektisk hverdag, der har brug for at få lidt luft i programmet ved, at slippe for at skulle stå med en masse havearbejde, når det bliver fyraftenstid. Det kan være en ældre kvinde, der mangler hjælp til lidt hundeluftning et par gange om ugen. Der er mange forskellige arbejdsgivere på jobbi.dk, som kun venter på, at du opretter en profil og tilbyder din hjælp.

Kom i gang med jobbi.dk

Med jobbi.dk er det nemt og enkelt at komme i gang med at søge arbejde. Alt du skal gøre er at oprette dig inde på hjemmesiden. Du vælger hvilken service, du kan tilbyde – babysitter, havemand, rengøring, dyrepasser, handyman, lektiehjælp eller noget helt syvende. Herefter indtaster du navn og postnummer og så er din profil oprettet. Du er nu oprettet som bruger på jobbi.dk og har mulighed for at skabe kontakt til folk i nærheden af dig, som søger hjælp til netop det, du tilbyder. På jobbi.dk har du den direkte kontakt med den familie eller enkeltperson, du skal arbejde for og sammen aftaler I løn og arbejdstider.

Jobbi.dk giver dig altså mulighed for at søge et fleksibelt fritidsjob, hvor du bliver anerkendt for dine evner og tidligere erfaring. Slut med at sidde og sende den ene ansøgning afsted efter den anden i håb om, at du slipper gennem nåleøjet. Skab dit eget fritidsjob, nemmere end nogensinde før, med jobbi.dk.

 

Disclaimer