Skal man have et webhotel med en hjemmeside

26. februar 2016 | Forfatter: | Posted in IT og internet, Web

Det bliver stadig mere moderne at sin egen hjemmeside – det gælder både når det kommer til virksomheder, men i højgrad også til private. Priserne på at have sin egen hjemmeside er faldet utroligt meget siden slutningen af 90’erne – starten af 00’erne, hvor det var ekstremt dyrt.

I takt med at det bliver billigere at have sin egen hjemmeside, så kommer der også mange forskellige muligheder for at få den. Nogle løsninger er gratis, hvor andre koster lidt penge det hele afhænger meget af, hvilke behov for en hjemmeside du har.

Har du bare en hjemmeside for sjov til information om et eller andet, så kan du godt gøre det helt gratis. Vil du derimod gerne have en lidt mere proffessionelt med sit eget navn, også kaldet et domæne – så koster det en lille smule penge. Det er dog begrænset, hvor meget det koster. Man kan for forholdsvis få penge komme i gang.

 

Stort udvalg hosting firmaer på nettet

Når du laver din egen hjemmeside, som skal være lidt mere professionel, så skal du have fingrene i et webhotel. Sådan et får du hos f.eks. et firma som Unoeuro.dk, som er en af landets største udbydere når det kommer til webhosting.

De tilbyder flere forskellige webhoteller, som alle sammen dækker forskellige behov. For de fleste mennesker er deres billigste bronze webhotel en god start, da man løbende kan opgradere, hvis man får behov for flere resourcer og mere plads med tiden.

Selvom Unoeuro er nogle af de billigste på markedet, så er de stadig i rigtig god kvalitet. Og som med alt andet så går pris og kvalitet også hånd i hånd når det kommer til webhosting.

Del denne artikel

Forfatter:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar