Dalmose Brænde ApS

11. juli 2016 | Forfatter: | Posted in Hus og have

Dalmose Brænde leverer træpiller og brænde af høj kvalitet til vores kunder i hele landet. Vi har et stort kendskab til vores produkter og har du brug for vejledning om brænde der skal benyttes til din brændeovn, står vi til rådighed med alle de oplysninger, du har behov for.

Det er vores ønske at levere brænde og biobrændsel til en attraktiv pris, og hos os får du desuden levering inden for 5 hverdage. Vores produkter kan beyttes direkte efter levering, og du modtager kun brænde med høje brændeværdier, der giver dig en lang brændetid. Er I flere, der bestiller samlet er I garanteret en god mængderabat, og vi leverer til hver af jer, der har slået jer sammen i et køb. Det er vigtigt for os, hos Dalmose Brænde, at der ikke er nogle skjulte gebyrer eller omkostninger forbundet med et køb. Derfor er alle priser på vores hjemmeside inklusiv moms og levering, så det altid er tydeligt, hvad du har fået for pengene.

Se vores gode uvalg af biobrændsel og brænde ved at besøge vores hjemmeside www.dalmosebraende.dk og her kan du foretage en bestilling med det samme. Du er også velkommen til at ringe til os på 32 13 33 73.

Del denne artikel
Disclaimer

Forfatter:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar