Skal du have dig en hjemmeside, en blog eller en webshop, har du brug for et webhotel. Altså med mindre du lige er en af de nørder, som har sin egen webserver. Men det er nok de færreste, der har det. Og det er egentlig også rart – og som oftest også det letteste og sikreste – at overlade driften af sin webserver til en udbyder af webhoteller. De har erfaringen og setup’en til at kunne drifte din hjemmeside i et sikkert og opdateret webmiljø. Og så kan de også yde assistance, hvis der måtte opstå behov for det.

Der findes efterhånden mange udbydere af webhoteller på det danske marked. Så der er rigeligt at vælge imellem, uanset om du leder efter en udbyder i den dyre eller den billige ende af prisskalaen. Noget af det du blandt andet kan kigge efter, når du skal vælge webhotel er, om udbyderen har en såkaldt ”one click installer”. Det er et stykke software, hvor man med et enkelt – eller i hvert fald ganske få – klik, kan få installeret sin ønskede websoftware. Det gør, at man kan komme hurtigt i gang med sin hjemmeside, og at man ikke selv behøver at være web ekspert for at komme i gang.

Mange er nok ikke klar over det. Men der er faktisk gode muligheder for at få rabat, når man opretter et nyt webhotel. Det er lidt forskelligt, hvordan rabat ordningerne er skruet sammen. I nogle tilfælde kan man for eksempel få en kontant rabat på 10 eller 20%, mens man i andre tilfælde eksempelvis kan få lagt en, to eller tre måneder ekstra oveni den periode man betaler for. To af de populære udbyderes af webhoteller i den billige ende af skalaen er Meebox og UnoEuro. Du kan finde rabatkoder til de to webhotel udbydere her: Meebox rabatkode og UnoEuro kuponkode. Begge disse udbydere har ”one click installer”, så du hurtigt kan komme i gang med din hjemmeside. God fornøjelse!

Disclaimer