Det kan være svært for folk, som aldrig har skrevet en søgemaskineoptimeret tekst før, at skrive en tekst som rangere højt på Google. Følger du disse 5 tips bør det dog være let for dig. Vores tips er ikke Google’s endelige svar på hvad en god SEO tekst er. Det er dog retningslinjer, som du kan følge.

Lad os springe ud i det.

  1. Sørg for at teksten er nem at læse

Det vigtigste ved en god SEO tekst er at teksten er let at læse. Dette kan gøres ved at dele teksten ind i flere afsnit, ligesom at du også kan lave flere overskrifter i din tekst.

Derudover skal du også sørge for at teksten er god rent indholdsmæssigt, samtidig med at teksten er fri for stavefejl. Der findes ikke noget være for folk end at læse en tekst, som er fyldt med forskellige stavefejl.

Er indholdet i teksten ikke god vil folk ligeledes bare føle at de læser det samme om og om igen. Den typisk fejl er at folk bruger sproglige ord når de skriver – særligt når det kommer til “så”.

2. Lad vær med at brug søgeordet for meget

Når folk skriver en SEO tekst bruger de ofte søgeordet for meget. Det kan være svært at afgøre hvor meget du skal bruge ordet i din tekst, da Google konstant ændrer på hvad der er godt og hvad der er skidt. En god anbefaling vil være 2-3%. Dette kan være lidt højere, men her kan det være en god idé at overveje at bruge andre former for søgeord.

Hvis vi nu siger at søgeordet for denne tekst er “SEO tekster” kan du også bruge SEO tekst, søgemaskineoptimerede tekster og lignende. På denne måde får du din hjemmeside til at rangere højere på disse ord, hvilket er vigtigt, da ikke alle søger på “SEO tekster”.

Få andre til at skrive dine SEO tekster

Hvis du fortsat er bange for at lave fejl i dine SEO tekster, kan du vælge at få andre til at lave teksterne til dig. Typisk vil det være dyrt, da mange virksomheder skal have dækket mange udgifter. Der findes dog enkelte små virksomhed, som er billige. Nogle af de billigste på markedet er Skaftekster.nu I/S’ SEO tekster. Dette skyldes blandt andet deres prisgaranti.

Du kan også vælge at bruge en virksomhed, som laver din SEO optimering for dig. Dette vil Skaftekster.nu I/S også kunne gøre for dig. Det kan være en god idé, at samle det hele et sted, da de vil have større mulighed for fleksibilitet.

//

Disclaimer